Tërheqë

Si të tërhiqni para nga IQ Option


Si të tërheq paratë?

Mënyra juaj e tërheqjes do të varet nga mënyra e depozitimit.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar, do të mund të tërhiqeni vetëm në të njëjtën llogari të portofolit elektronik. Për të tërhequr fonde, bëni një kërkesë për tërheqje në faqen e tërheqjes. Kërkesat për tërheqje përpunohen nga IQ Option brenda 3 ditëve të punës. Nëse tërhiqeni në një kartë bankare, sistemi i pagesave dhe banka juaj kërkojnë kohë shtesë për të përpunuar këtë transaksion.

Kushtet mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes. Ju lutemi kontaktoni me Mbështetjen për udhëzime të sakta.

1. Vizitoni faqen e internetit IQ Option ose aplikacionin celular

. 2. Hyni në llogari me email ose llogari sociale.

3. Zgjidhni butonin "Tërheqja e fondeve".

Nëse jeni në faqen kryesore të IQ Option, zgjidhni "Tërheqja e fondeve" në panelin në anën e djathtë.
Si të tërhiqni para nga IQ Option
Nëse jeni në dhomën e tregtisë, klikoni në ikonën e Profilit dhe zgjidhni "Tërheqja e fondeve".
Si të tërhiqni para nga IQ Option
4. Do të ridrejtoheni në faqen e Tërheqjes. Zgjidhni një metodë tërheqjeje si Skrill, futni emailin dhe specifikoni shumën që dëshironi të tërhiqni (shuma minimale e tërheqjes është 2 dollarë).
Si të tërhiqni para nga IQ Option
5. Kërkesa juaj për tërheqje dhe statuset e tërheqjes shfaqen në faqen e tërheqjes.
Si të tërhiqni para nga IQ Option
Si të tërhiqni para nga IQ Option


Si të tërhiqni para nga llogaria tregtare në një kartë bankare?

Për të tërhequr fondet tuaja, shkoni te seksioni "Tërheqja e fondeve". Zgjidhni një metodë tërheqjeje, specifikoni shumën dhe detajet e tjera të nevojshme dhe klikoni butonin "Tërheqja e fondeve". IQ Option bën më të mirën për të përpunuar të gjitha kërkesat për tërheqje brenda së njëjtës ditë ose të nesërmen nëse është jashtë orarit të punës në ditët e punës (duke përjashtuar fundjavat). Ju lutemi vini re se mund të duhet pak më shumë për të përpunuar pagesat ndërbankare (bankë në bankë).

Numri i kërkesave për tërheqje është i pakufizuar. Shuma e tërheqjes nuk duhet të kalojë shumën aktuale të bilancit tregtar.

*Tërheqja e fondeve kthen paratë që janë paguar në transaksionin e mëparshëm. Kështu, shuma që mund të tërhiqni në një kartë bankare është e kufizuar në shumën që keni depozituar në atë kartë.

Shtojca 1 tregon një diagram të rrjedhës së procesit të tërheqjes.

Në procesin e tërheqjes përfshihen palët e mëposhtme:

1) Opsioni IQ

2) Banka blerëse – banka partnere e IQ Option.

3) Sistemi i pagesave ndërkombëtare (IPS) – Visa International ose MasterCard.

4) Banka emetuese – banka që hapi llogarinë tuaj bankare dhe lëshoi ​​kartën tuaj.

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni në kartën bankare vetëm shumën e depozitës suaj fillestare të bërë me këtë kartë bankare. Kjo do të thotë që ju mund t'i ktheni fondet tuaja në këtë kartë bankare. Ky proces mund të zgjasë pak më shumë nga sa pritej, në varësi të bankës suaj. IQ Option i transferon menjëherë paratë në bankën tuaj. Por mund të duhen deri në 21 ditë (3 javë) për të transferuar para nga banka në llogarinë tuaj bankare.

Nëse nuk i merrni paratë në ditën e 21-të, IQ Option ju kërkon të përgatisni një deklaratë bankare (me logo, nënshkrim dhe vulë nëse është një version i printuar; versionet elektronike duhet të jenë të printuara, të nënshkruara dhe të vulosura nga banka) që mbulon periudhën nga data e depozitimit (të këtyre fondeve) deri në datën aktuale dhe dërgojeni në [email protected] nga emaili i lidhur me llogarinë tuaj ose tek oficeri i mbështetjes së IQ Option nëpërmjet bisedës live. Do të ishte e mahnitshme nëse mund t'u jepni atyre edhe një email të përfaqësuesit të bankës (personit që ju dha deklaratën bankare). IQ Option më pas do t'ju kërkojë t'i informoni ata sapo ta dërgoni atë. Mund të kontaktoni IQ Option përmes bisedës live ose me email ([email protected]). Ju lutemi vini re se pasqyra juaj bankare duhet të përmbajë informacion për kartën tuaj bankare (6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të saj).

IQ Option do të bëjë çmos për të kontaktuar bankën tuaj dhe për t'i ndihmuar ata të gjejnë transaksionin. Deklarata juaj bankare do t'i dërgohet grumbulluesit të pagesave dhe hetimi mund të zgjasë deri në 180 ditë pune.

Nëse tërheqni një shumë që keni depozituar në të njëjtën ditë, këto dy transaksione (depozitë dhe tërheqje) nuk do të pasqyrohen në pasqyrën bankare. Në këtë rast, ju lutemi kontaktoni bankën tuaj për sqarime.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa kohë duhet që tërheqja që kam bërë me transfertë bankare të arrijë në llogarinë time bankare?

Afati standard maksimal kohor për transfertat bankare është 3 ditë pune dhe mund të zgjasë më pak. Megjithatë, ashtu si disa boletos përpunohen në më pak kohë, të tjerat mund të kenë nevojë për gjithë kohën e afatit.


Pse IQ Option e ndryshoi shumën minimale për tërheqjet e transfertave bankare në 150.00 BRL?

Kjo është një shumë e re minimale e tërheqjes vetëm për transfertat bankare. Nëse zgjidhni një metodë tjetër, shuma minimale është ende 4 BRL. Ky ndryshim ishte i nevojshëm për shkak të numrit të lartë të tërheqjeve të përpunuara me këtë metodë në vlera të ulëta. Për të respektuar kohën e përpunimit, IQ Option duhet të ulë numrin e tërheqjeve të bëra në ditë, pa ndikuar në cilësinë e tyre.


Po përpiqem të tërheq më pak se 150,00 BRL me transfertë bankare dhe marr një mesazh për të kontaktuar mbështetjen. Ju lutem rregulloni atë për mua.

Nëse dëshironi të tërheqni një shumë nën 150 BRL, ju duhet vetëm të zgjidhni një mënyrë tjetër tërheqjeje, për shembull portofolin elektronik.


Cilat janë shumat minimale dhe maksimale të tërheqjes?

IQ Option nuk ka kufizime për sa i përket shumës minimale të tërheqjes - duke filluar nga 2 dollarë, ju mund t'i tërheqni fondet tuaja në faqen e mëposhtme: iqoption.com/withdrawal. Për të tërhequr një shumë më pak se 2 dollarë, do t'ju duhet të kontaktoni Ekipin e Mbështetjes së IQ Option për ndihmë. Specialistët e IQ Option do t'ju ofrojnë skenarët e mundshëm.


A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Po. Ju duhet të verifikoni identitetin tuaj për të tërhequr fondet. Verifikimi i llogarisë është i nevojshëm për të parandaluar transaksionet financiare mashtruese në llogari.

Për të kaluar procesin e verifikimit, do t'ju kërkohet të ngarkoni dokumentet tuaja në platformë duke përdorur lidhjet e dhëna më poshtë:

1) Një foto e identitetit tuaj (pasaportë, patentë shoferi, kartë identiteti kombëtare, leje qëndrimi, certifikatë identiteti refugjati, udhëtim refugjati pasaportë, ID e votuesit).

2) Nëse keni përdorur një kartë bankare për depozitimin e parave, ju lutemi ngarkoni një kopje të të dy anëve të kartës tuaj (ose kartave nëse keni përdorur më shumë se një për të depozituar). Ju lutemi mbani mend se duhet të fshehni numrin tuaj CVV dhe të mbani të dukshme vetëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës suaj. Ju lutemi sigurohuni që karta juaj të jetë e nënshkruar.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar fonde, duhet t'i dërgoni IQ Option vetëm një skanim të ID-së tuaj.

Të gjitha dokumentet do të verifikohen brenda 3 ditëve të punës pasi të bëni një kërkesë për tërheqje.


Statuset e tërheqjes. Kur do të përfundojë tërheqja ime?

1) Pasi bëhet një kërkesë për tërheqje, ajo merr statusin "Kërkohet". Në këtë fazë, fondet zbriten nga gjendja e llogarisë suaj.

2) Pasi IQ Option fillon të përpunojë kërkesën, ai merr statusin "Në proces".

3) Fondet do të transferohen në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik pasi kërkesa të marrë statusin "Fondet e dërguara". Kjo do të thotë që tërheqja ka përfunduar në anën e IQ Option dhe fondet tuaja nuk janë më në sistemin IQ Option.

Ju mund të shihni statusin e kërkesës suaj për tërheqje në çdo kohë në Historinë tuaj të Transaksioneve.

Koha kur merrni pagesën varet nga banka, sistemi i pagesave ose sistemi i portofolit elektronik. Është afërsisht 1 ditë për kuletat elektronike dhe zakonisht deri në 15 ditë kalendarike për bankat. Koha e tërheqjes mund të rritet nga sistemi i pagesave ose banka juaj dhe IQ Option nuk ka asnjë ndikim në të.


Sa kohë duhet për të përpunuar tërheqjen?

Për çdo kërkesë tërheqjeje, specialistëve të IQ Option u duhet pak kohë për të kontrolluar gjithçka dhe për të miratuar kërkesën. Zakonisht kjo nuk është më shumë se 3 ditë.
Si të tërhiqni para nga IQ Option
IQ Option duhet të sigurohet që personi që bën një kërkesë të jeni vërtet ju, në mënyrë që askush tjetër të mos ketë akses në paratë tuaja.

Kjo është e nevojshme për sigurinë e fondeve tuaja, së bashku me procedurat e verifikimit.

Pas kësaj, ekziston një procedurë e veçantë kur tërhiqeni në një kartë bankare.

Ju mund të tërhiqni në kartën tuaj bankare shumën totale të depozituar nga karta juaj bankare brenda 90 ditëve të fundit.

IQ Option ju dërgon paratë brenda të njëjtave 3 ditë, por bankës suaj i duhet edhe pak kohë për të përfunduar transaksionin (për të qenë më të saktë, anulimi i pagesave tuaja për ne).

Përndryshe, ju mund t'i tërhiqni të gjitha fitimet tuaja në një portofol elektronik (si Skrill, Neteller ose WebMoney) pa asnjë kufizim dhe të merrni paratë tuaja brenda 24 orëve pasi IQ Option të përfundojë kërkesën tuaj për tërheqje. Kjo është mënyra më e shpejtë për të marrë paratë tuaja.
Si të tërhiqni para nga IQ Option
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!

Lini një koment

Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!