Shkarkoni aplikacionin - IQ Trading Albania - IQ Trading Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option në telefonin iOS

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar të IQ Option nga App Store ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - FX Broker” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Merrni aplikacionin IQ Option për iOS

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin IQ Option dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt, hapja e një llogarie përmes aplikacionit iOS është shumë e thjeshtë:
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
  3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
  4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrohu "
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS.

Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option në telefonin Android

Aplikacioni i tregtimit IQ Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan, gjithashtu nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga dyqani Google Play ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në telefonin tuaj Android.

Merrni aplikacionin IQ Option për Android

Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin IQ Option dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt, është shumë e thjeshtë të hapësh një llogari edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes tij, ndiqni këto hapa të thjeshtë:
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
  3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
  4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrimi "
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.

Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për telefonin celular (Android, iOS)
Thank you for rating.