Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option


Si të identifikoheni në opsionin IQ


Si të identifikoheni në llogarinë e opsionit IQ?

  1. Shkoni te aplikacioni celular IQ Option ose në faqen e internetit .
  2. Klikoni në " Identifikohu ".
  3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj .
  4. Klikoni në butonin e gjelbër " Identifikohu ".
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur “ Google ” ose “ Facebook ”.
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin , klikoni në " Ka harruar fjalëkalimin ".

Klikoni "Identifikohu", do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pas hyrjes me sukses, do të shihni faqen si më poshtë dhe klikoni "Tregtoni tani" për të filluar tregtimin.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option


Si të identifikoheni në opsionin IQ duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Facebook 2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu", IQ Option do të kërkojë qasje në: emrin dhe foton tuaj të profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të identifikoheni në opsionin IQ duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të IQ Option.

Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria e opsionit IQ

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Mund të dalësh me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Harrova fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të IQ Option. Duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Dërgo" Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rivendos fjalëkalimin"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të IQ Option. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Konfirmo"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën IQ Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendosje"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Dërgo". Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option


Hyni në IQ Option Mobile Web Version

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare IQ Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për “ iqoption.com ” dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pasi të regjistroheni me sukses, do ta shihni faqen si më poshtë dhe do të klikoni ikonën "person"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Klikoni "Tregtoni Tani" për të filluar tregtimin.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformën
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni në aplikacionin IQ Option iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit IQ Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "IQ Option - FX Broker" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular IQ Option iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option


Si të identifikoheni në aplikacionin Android IQ Option?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "IQ Option - Online Investing Platform" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Android IQ Option duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin “LOG IN”
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “LOG IN”.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e IQ Option

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të IQ Option. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes


Si mund të dal nga llogaria ime?

Për të dalë nga llogaria juaj, shkoni në faqen kryesore dhe lëvizni poshtë faqes. Klikoni butonin Log Out dhe do të dilni jashtë.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk mund të hyj në llogarinë time?

- Nëse shihni mesazhin "Limiti i hyrjes është tejkaluar", do të thotë se keni futur një fjalëkalim të pasaktë disa herë radhazi. Ju lutemi prisni pak përpara se të provoni të identifikoheni përsëri. Nëse nuk jeni të sigurt nëse fjalëkalimi juaj është i saktë, përdorni opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Sistemi do të dërgojë udhëzime se si të rivendosni fjalëkalimin tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.

- Nëse jeni regjistruar përmes një rrjeti social, atëherë duhet të krijoni një fjalëkalim duke përdorur versionin në internet për të hyrë në aplikacionin e desktopit. Ju mund të krijoni një fjalëkalim duke përdorur opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Ju duhet të jepni emailin që është i lidhur me llogarinë tuaj të rrjetit social. Lidhja e rikuperimit për një fjalëkalim do të dërgohet në atë email. Pasi të jetë bërë kjo, do të mund të identifikoheni në aplikacionin tuaj të desktopit duke përdorur këtë email dhe fjalëkalimin e ri.

- Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, përdorni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Sistemi do të dërgojë udhëzime për rivendosjen e fjalëkalimit tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë sime?

Monedha e llogarisë caktohet gjatë përpjekjes së parë për të bërë një depozitë. Për shembull, nëse keni përdorur dollarë amerikanë për të bërë depozitën tuaj të parë, monedha e llogarisë suaj do të jetë USD. Depozita juaj e parë luan një rol jetik sepse pasi të keni bërë depozitën, nuk do të jetë e mundur të ndryshoni monedhën.

Nëse nuk keni qenë në dijeni të këtij rregulli, atëherë e vetmja mundësi është të hapni një llogari të re dhe të depozitoni me monedhën që keni ndërmend të përdorni. Mos harroni se pasi të krijoni një llogari të re, duhet të bllokoni llogarinë e mëparshme pas tërheqjes së fondeve tuaja.


Si të verifikoni llogarinë në opsionin IQ


Si ta verifikoj llogarinë time?

Për të verifikuar llogarinë tuaj, ju lutemi klikoni vijën e kuqe 'llogaria juaj nuk është verifikuar' siç tregohet këtu
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Hapi 1: konfirmoni emailin tuaj. Në procesin e regjistrimit, do të merrni një email me një kod konfirmimi. Fusni këtë kod në fushën përkatëse
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Hapi 2: konfirmoni numrin tuaj të telefonit. Futni kodin e shtetit dhe numrin tuaj të telefonit
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Mund ta kaloni këtë hap duke klikuar 'Kapërce' në fund të faqes
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Hapat 3 dhe 4 janë thelbësorë për të përfunduar procedurën e verifikimit dhe për këtë arsye nuk mund të anashkalohen.

Hapi 5 kërkon që të ngarkoni dokumentet tuaja për verifikim:

Për të kaluar procesin e verifikimit, do t'ju kërkohet të ngarkoni dokumentet tuaja në platformë duke përdorur lidhjet e dhëna më poshtë:

1) Një foto e identitetit tuaj (pasaportë ose patentë shoferi). Jepni një skanim ose një foto të një prej dokumenteve të mëposhtëm: Karta e identitetit të

pasaportës Leje shoferi nga të dyja anët Dokumentet duhet të tregojnë emrin, foton dhe të mos skadojnë 2) Nëse keni përdorur një kartë bankare për depozitimin e parave, ju lutemi ngarkoni një kopje të të dyja anët e kartës suaj (ose kartat nëse keni përdorur më shumë se një për të depozituar). Ju lutemi mbani mend se duhet të fshehni numrin tuaj CVV dhe të mbani të dukshme vetëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës suaj. Ju lutemi sigurohuni që karta juaj të jetë e nënshkruar. Mos harroni të përdorni mësimet tona video për udhëzime. Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar fonde, duhet të na dërgoni vetëm një skanim të ID-së tuaj.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në IQ Option


Të gjitha dokumentet do të verifikohen brenda 3 ditëve të punës pasi të bëni një kërkesë për tërheqje.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A mund të tregtoj pa u verifikuar?

Është e detyrueshme të kaloni të gjitha hapat e verifikimit për të qenë në gjendje të tregtoni në platformën tonë. Në përputhje me standardet më të larta të sigurisë dhe sigurisë, ne përpiqemi të sigurohemi që është pronari i llogarisë që kryen transaksione tregtare dhe kryen pagesa në platformën tonë tregtare.


Nuk mund ta konfirmoj numrin tim të telefonit

1. Hapni platformën duke përdorur Google Chrome në modalitetin e fshehtë

2. Sigurohuni që numri juaj i telefonit të jetë specifikuar saktë

3. Rinisni pajisjen tuaj celulare dhe sigurohuni që pajisja juaj të marrë mesazhe të tjera

4. Kontrolloni nëse keni marrë një SMS ose një telefonatë me një verifikim kodi

Nëse nuk ju ndihmon, ju lutemi kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes përmes LiveChat dhe jepini specialistëve tanë pamjet e ekranit të një gabimi (nëse ka)


Nuk mund ta konfirmoj adresën time të emailit

1. Hapni platformën duke përdorur Google Chrome në modalitetin e fshehtë

. Për ta bërë këtë, ju lutemi shtypni CTRL + SHIFT + DELETE, zgjidhni periudhën ALL dhe më pas klikoni CLEAN. Më pas, rinisni faqen dhe shikoni nëse ka pasur ndonjë ndryshim. Procedura e plotë përshkruhet këtu . Mund të provoni gjithashtu të përdorni një shfletues tjetër ose një pajisje tjetër.

3. Kërkoni edhe një herë një e-mail verifikimi.

4. Kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike në kutinë tuaj të postës elektronike.

Nëse nuk ju ndihmon, ju lutemi kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes përmes LiveChat dhe jepni specialistëve tanë pamjet e ekranit të një gabimi (nëse ka)


Pse u refuzuan dokumentet e mia?

Ju lutemi kontrolloni nëse:

- dokumentet tuaja janë me ngjyra

- dokumentet tuaja janë lëshuar jo më herët se gjashtë muaj më parë

- keni ngarkuar kopje në faqe të plota të dokumenteve tuaja

- keni mbuluar siç duhet të gjithë numrat e kartës (foto duhet të tregojë gjashtë të parët dhe të fundit katër shifra të numrit të kartës suaj; kodi CVV në anën e pasme duhet të mbulohet)

- keni ngarkuar dokumente të përshtatshme si ID, si pasaportën ose patentën e drejtimit
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!